Så fik vi kørt turen til Læsø! Der var ved afgangen Frederikshavn. Fremmødt 6 stk. vespa og 3 bagsæde passager. I turen deltog Preben Bech , Per Hald, Arne Bjerggaard, Ole Fløjstrup Tanggaard
og fra vespa team øst var Ove og Finn mødt. Bagsæde pax Birgit Beck, Jette Bjerregaard, Kirsten Nielsen.

Så det var 9 forventningsfulde, der efter ombordstigningen på Margrethe Læsø kunne starte dagen med at indtage den medbragte morgenmad, vejret var fantastisk havblik og høj solskin..., så alt så ud til at skulle blive en dejlig oplevelsesrig tur.

Vi ankom Læsø planmæssigt kl. 0910 og startede med at køre til en lokal veteran knallert klub for at se deres klub lokale, desværre var der kun mødt 2 medlemmer fra klubben op. Så efter kort tid fortsatte vi vores tur ud i Læsø fine natur. Det første besøg var ved det så berømte saltsyderi, derefter videre til et glaspusteri, hvor man holder fisk på en anden måde, nemlig hængende i magnolia træer, derefter mod Østerby, hvor vi kom forbi et par tanghuse, inden vi kørte ned på havnen hvor vi indtog vores frokost på en lokal restaurant, derefter kørte vi til Hedwigs tanggård, som var et fantastisk syn, derefter videre til et par gamle såkaldte hummerhuse, hvor hummerfiskerne i gamle dage boede, derefter videre til byrum hvor vi besøgte den lokale kirke og udsigetestårn, inden turen forsatte mod Vesterby,klokken var nu blevet 1600 så der var lige tid til et besøg i det kendte wellness center som er indrettet i en tidligere kirke.

kl. 1700 kunne vi så sige farvel til Læsø, for at begive os mod fastlandet igen, vejret var stadig godt, så Birgit og kristen kunne have sparet sig at spise søsyge piller for der var ikke en krusning på Kattegat, kl. 1830 ankom vi igen til Frederikshavn, hvor vi fik hilst af med de som skulle i anden retning end os fra Hjørring.

vi ankom Hjørring igen kl. 1930, og 15 minutter senere begyndte det at regne, så vi var heldig at komme hjem inden.

jeg vi gerne takke deltagerne for en dejlig dag, og en særlig tak til Ove og Finn, som havde taget hele turen fra københavn for at deltage i vores tur.

vi fik kørt i alt 145 km.

mvh'0le